29-годишната Биляна Манчева ще чака правосъдие под домашен арестБургаският апелативен

...
29-годишната Биляна Манчева ще чака правосъдие под домашен арестБургаският апелативен
Коментари Харесай

Вадят задържаната банкерка от ареста със серопозитивни и болни от хепатит

29-годишната Биляна Манчева ще чака правораздаване под домакински арест

Бургаският апелативен съд пусна под домакински арест арестуваната банкерка Биляна Манчева от Нова Загора.

29-годишната жена се оплака на магистратите от безчовечен условия в Сливенския арест, които я смазвали и я карали да се усеща несъответстващо. Защитата пък добави, че в ареста имало серопозитивни и заболели от хепатит.

Както 24 часа по-рано през днешния ден писа, Манчева недоумявала по какъв начин от сполучлив финансов началник внезапно се озовала в килия метър на метър. " Страшно е! Моля за домакински арест, в случай че би трябвало и по 100 пъти да ме ревизират ", примоли се младата жена.

Прокуратурата пледира Манчева да остане в ареста, защото има заплаха за окаже напън върху очевидци или да се укрие. Съдът обаче се смили и размени най-тежката мярка " задържане под стража " с арест у дома.

Бившата шефка на финансова институция в Нова Загора е с две обвинявания - за заграбване на 400 000 лева от сметки на клиенти на банката и в източване на 45 000 лева от дебитни карти. Престъпленията са осъществени от 2016 година до началото на февруари, 2019 година,твърди прокуратурата. Ако бъде приета за отговорна я чака тежко наказване от 10 година до 30 година отнемане от независимост. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР