29-годишен се оказа подпалвачът в няколко жилищни блока на Смолян.

...
29-годишен се оказа подпалвачът в няколко жилищни блока на Смолян.
Коментари Харесай

Заловиха младеж, палил жилищни блокове в Смолян

29-годишен се оказа подпалвачът в няколко жилищни блока на Смолян. Той е открит и арестуван от криминалисти в Районното ръководство. Настанен е в Центъра за психологично здраве за съдебно-психиатрична експертиза, оповестиха от полицията. 

Оперативните дейности стартирали след подаден сигнал от 67-годишна жена, домоуправител на жилищен блок. Тя сигнализрала, че на 12.03.2021 година в Смолян, на ул. " Полк. Дичо Петров ", незнайно лице е запалило долап, подложен в общите пространства на блока, и са опушени стените.
 Руски възпитаник възпламени учебно заведение, не му се ходело там след празници Руски възпитаник възпламени учебно заведение, не му се ходело там след празници
Ученик от село Покровка (област Новосибирск) ще бъде изправен пред съда за подпалване на учебното заведение си, оповестиха от регионалната прокурату...

Следващият сигнал е от 6-ти август. 54-годишна жена оповестява, че в жилището на майка й в Смолян, на ул. " Перелик " е зародил пожар.

Двата последни случая са от този месец - на 2-ри и 14-ти октомври, които са на първия адрес - жилищен блок на ул. " Полк. Дичо Петров “. Единият пожар е в подпокривното пространство на постройката, другият - в стълбищни елементи, водещи към таванско помещение. Има изгорени фазерни плоскости и  прозорец.

По случая е формирано досъдебно произвеждане – прецизират от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР