29-годишен мъж преби зверски 10 години по-възрастната си любовница, след

...
29-годишен мъж преби зверски 10 години по-възрастната си любовница, след
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯТА В ТЪРНОВСКО: Пребитата учителка си хванала по-младо гадже

29-годишен мъж преби свиреп 10 години по-възрастната си държанка, след което се обеси. Трагедията се разигра в нощта против неделя във великотърновското село Пчелище. 39-годишната жена от няколко месеца пристигнала да работи като учителка и се залюбила с по-младия гражданин на селото.

Доскоро двамата имали интимна връзка, само че се разделили. Според мълвата в селото учителката хванала още по-младо гадже от селото и това вбесило приятеля й.

Брутално

Мъжът отишъл в дома й, само че срещата им се трансформирала в всеизвестен скандал. Стигнало се до такава степен, че зарязаният ухажор почнал да постанова учителката с брутална свирепост. Бил я, до момента в който дамата не припаднала в несвят. Тогава помислил, че я е умъртвил. Обадил се на 112, с цел да извика полиция. След това направил примка и се обесил. Дошлите на място униформени се натъкнали на злокобна картина - агонизираща след побоя жена и провесен на примка млад мъж.

Опасност

Незабавно била извикана кола за спешна помощ и потърпевшата учителка е откарана във Великотърновската болница с заплаха за живота. Тя е с доста тежки фрактури по лицевата част на черепа вследствие на многократните удари. Пациентката е призната в тежко положение, неконтактна е и е настанена в отделението по неврохирургия. Местните описват, че преди да се засели в селото, била учителка във Велико Търново. Развела се и се заселила в селото, където намерила работа. Купила си и къща. Жената имала и огромен наследник от предходния си брак, който не живеел с нея. Данните на следствието сочат, че абсурдът сред любовниците е избухнал малко след 21.30 часа в събота. Хората в селото разказват обесилият се млад мъж като доста добър и трудолюбив. Самоубиецът имал трима братя и две сестри и дружно с единия си брат работел в строителството. Разследването на случая е поето от окръжната прокуратура във Велико Търново.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР