29-годишен мъж от щата Флорида е арестуван в понеделник заради

...
29-годишен мъж от щата Флорида е арестуван в понеделник заради
Коментари Харесай

Огромен шок! Пристрастен към интернет и секс американец, изби семейството си заради жена в България

29-годишен мъж от щата Флорида е задържан в понеделник поради убийството на родителите и брат си. Той откраднал от семейството 200 000 $, които трансферирал на жена в България, с която се срещнал в чат за онлайн връзки, оповестява Българска телеграфна агенция.

Бащата на Грант Амато - Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и братът Коуди, на 31 години, били открити мъртви в дома им в Чулуота във Флорида в петък. В трите месеца преди да убие близките си, той откраднал от тях крупната сума и трансферирал парите на жена в България, с която общувал в еротичен сайт.

Пред разследващите Грант разказал, че родителите му научили за кражбата и му сложили ултиматум - да изкара 60-дневна стратегия за пристрастени към интернет и секса, или да напусне дома им. Мъжът бил за малко в лечебно заведение във Форт Лаудърдейл, от което излязъл на 4 януари.

При завръщането си вкъщи околните му сложили нови условия за общуване и споделили, че ще го изгонят, в случай че не ги извърши. Едно от тях включвало да не комуникира с дамата в България. Грант определил това като несправедливо, тъй като дамата му била приятелка и траял да поддържа връзка онлайн с нея. Така се стигнало до скандал на 24 януари. Семейството на Грант било намерено мъртво на идната заран. Трите жертви имали рани като от екзекуция, описват специалисти от шерифския офис на окръг Семинол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР