29-годишен гражданин на България е бил арестуван при спецоперация на

...
29-годишен гражданин на България е бил арестуван при спецоперация на
Коментари Харесай

Секс милионер от България жестоко си изпати в Полша СНИМКИ

29-годишен жител на България е бил задържан при спецоперация на криминалисти от комендатурата на полицията в полския град Забже за търговия с хора. Това заяви пресцентърът на полицията в региона Шльонск.



В хода на следствие против българина е открито, че в продължение на пет години е принуждавал своя сънародничка към проституция, като за това време с заплатен секс жена му проработила близо 1 милион евро.







Ченгета от отдела за битка с търговията с хора почнали работа по случая при започване на август т. година В службите постъпил сигнал за трафик на хора и благодарение на служители на реда от град Руда Шльонска и почнала инспекция на информацията малко по малко, дружно със събиране на доказателства за незаконната активност на българина, прецизира в. Монитор.

Реализацията на следствието станала във Варшава, до момента в който мъжът се опитал да изведе от територията на Полша жертвата на своята незаконна активност.

И тук в зрелищна акция се присъединили ченгета от две области. Благодарение на бързата реакция обвиненият мъж бил задържан, а дамата избавена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР