28-кратната носителка на Грами Бионсе Ноулс-Картър изненада феновете, като разкри

...
28-кратната носителка на Грами Бионсе Ноулс-Картър изненада феновете, като разкри
Коментари Харесай

ПРИГОТВЕТЕ СЕ: Седмият студиен албум на Бионсе идва на 29 Юли

28-кратната носителка на Грами Бионсе Ноулс-Картър изненада почитателите, като разкри заглавието и датата на издаване на своя дълго чакан седми студиен албум. 40-годишната R&B дива – която може да се похвали с 348,5 милиона почитатели в обществените медии – промени биото си в обществените мрежи на: „ act i RENAISSANCE 7.29 “.

Феновете на Бионсе към този момент могат да поръчат авансово четирите ренесансови комплекта за $39,99, които се оферират в разнообразни мистериозни „ пози “ и включват тениска, компактдиск, листовка от 28 страници и мини-постер.

„ С цялата изолираност и неправда през миналата година, мисля, че всички сме подготвени да избягаме, да пътуваме, да обичаме и да се смеем още веднъж. Усещам по какъв начин се появява подем и желая да бъда част от подхранването на това бягство по всевъзможен вероятен метод “, споделя певицата пред Харпърс Базар.

„ В студиото съм от година и половина. Понякога ми лишава една година, с цел да претърся персонално хиляди звуци, с цел да намеря точния темп. Един припев може да има до 200 подредени хармонии. Все отново няма нищо, което да се съпостави с количеството обич, пристрастеност и излекуване, което усещам в звукозаписното студио. След 31 години се усещам също толкоз вълнуващо, колкото когато бях на девет години. Да, музиката идва!`

Премиерата на новия албум на Бионсе наближава, а ние сме повече от разчувствани!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР