28-годишният служител на Мета“ Остин Уелс от Сан Диего купи

...
28-годишният служител на Мета“ Остин Уелс от Сан Диего купи
Коментари Харесай

Наеми и жилища в САЩ са по-скъпи от купуването на апартамент на круизен кораб

28-годишният чиновник на „ Мета “ Остин Уелс от Сан Диего купи апартамент на строящ се сега круизен транспортен съд, тъй като е по-евтино, в сравнение с да живее на сушата в Южна Калифорния, заяви уеб сайтът „ BG Voice “.

„ Нещото, което най-вече ме вълнува, е, че не би трябвало да трансформирам всекидневието си, с цел да отида да прегледам света “, сподели Уелс пред CNBC. „ Идвам от този модел, при който искаш да отидеш някъде, опаковаш чанта, качваш се на полет, наемаш стая, а в този момент моят апартамент, моята фитнес зала, моите лекари и зъболекари, всичките ми хранителни магазини пътуват по света с мен “, прибавя той.

Уелс си купи апартамент на круизния транспортен съд MV Narrative, който сега се строи в Хърватия и ще отплава през 2025 година Той ще заплати 300 000 $ с 12-годишен заем. Това прави към 2100 $ на месец.

За съпоставяне наемът на множеството жилища в Сан Диего е повече от 2100 $ на месец.

Корабът таксува спомагателни 2100 $ на месец за ол инклузив услуги, които включват храна, питиета, алкохол, участие във фитнес зала, рутинни здравни прегледи, развлечения на борда и пране.
Така че животът на круизния транспортен съд с платени всички разноски ще коства на Уелс 4200 $ на месец.
Освен това той няма да има потребност да заплаща за кола или да губи време в извършване на покупки на хранителни артикули. Всичко е на кораба.

Уелс може да работи от кораба, тъй като работата му към Мета е изцяло отдалечена.

„ Това, от което евентуално съм най-развълнуван, е да отида тук-там, на които единствено корабите могат да отидат “, сподели той пред CNBC, добавяйки, че круизните кораби могат да пътуват до „ неповторими екологични елементи на света или красиви места за гмуркане, които са на няколко километра от сушата или да влиза в пещери за гмуркане, а корабът ще направи няколко нощувки в тези региони. ”

Уелс не е единственият човек, който е решил да живее на непрекъсната почивка. Upworthy беседва с двойка на 50 години по-рано тази година, които живеят на круизни кораби, тъй като е по-евтино от ипотеката им.

Ричард Бърк и брачната половинка му Анджелин живеят най-добре, местейки се от транспортен съд на транспортен съд за към 100 $ на вечер, в взаимозависимост от круиза.

„ Разходите за круиз варират много, нашата цел е приблизително към 100 $ на вечер за двойка “, сподели Ричард пред Upworthy.

Семейство Бърк понижават разноските за круизи посредством участия за преданост. „ Обичаме да пътуваме и търсихме метод да пътуваме непрестанно, когато се пенсионираме, което да има финансов смисъл “, сподели Анджелин пред 7 News.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР