28-годишният престолонаследник принц Хюсеин на Йордания и неговата 28-годишна годеница

...
28-годишният престолонаследник принц Хюсеин на Йордания и неговата 28-годишна годеница
Коментари Харесай

1700 гости и принц Уилям - сватбата на Хюсеин, престолонаследника на Йордания СНИМКИ

28-годишният престолонаследник принц Хюсеин на Йордания и неговата 28-годишна избраница Раджва Ал-Саиф ще сключат публично брак през днешния ден. Принц Уилям и Кейт Мидълтън към този момент дойдоха на сватбата, а общо ще има над 1700 посетители. За това каква ще бъде сватбата на престолонаследника, пише Daily Mail.

Фактът, че един от най-завидните ергени на нашето време, престолонаследникът Хюсеин, ученик на влиятелната военна академия Сандхърст, е благоприятен, стана прочут през септември предходната година.

Избраникът на принца е архитектът Раджва Ал-Саиф. Раджва  получава тапия от Syracuse University в Ню Йорк и учи в Fashion Institute of Design and Merchandising в Лос Анджелис, откакто приключва гимназията си в Саудитска Арабия.

Работила е за архитектурна компания в Лос Анджелис и сега работи в Designlab Experience в Рияд. Тя е най-малката щерка на Khaled M. Al Saif и брачната половинка му Azza bint Naif Al Sudairi.

Ал Саиф е основен изпълнителен шеф на Al Saif Group, частна компания с разнообразно бизнес портфолио в опазването на здравето, строителството и охранителните услуги, и член на борда на Саудитско-британския взаимен бизнес съвет. А майката на булката е родственик на саудитския крал Салман.

Празненствата в действителност ще стартират довечера, когато крал Абдула II е хазаин на вечеря за повече от 4000 йорданци, племенни, черкезки и чеченски общности.
   View this post on Instagram   

Раджва и кралица Рания
Самата сватбена гала, която съгласно формалното прессъобщение ще бъде " елегантна и дискретна ", ще се състои в градината на двореца Захран. Ще участват членове на кралското семейство на Йордания, представители на кралски фамилии от цялостен ​​свят и държавни глави. След това гостите и младоженците ще отидат на празненството с червен конвой Land Rover.

А сватбеното празненство ще се организира в резиденцията на кралския двор Мадареб Бани Хашем и на него ще участват повече от 1700 души. Домакини на сватбения банкет ще бъдат крал Абдула II и кралица Рания, както и родителите на булката.

Прессъобщението дава обещание танци, осъществявания на актьори, а тържественото разсичане на сватбената торта ще приключи купона.

Днешният ден е разгласен за народен празник и във всичките 12 йордански провинции ще има тържества, с цел да могат жителите на страната да „ споделят насладата на принца “.

По-рано този месец кралица Рания беше хазаин на предсватбено празненство с къна за бъдещата брачна половинка на престолонаследника принц Хюсеин Раджва.
 кралица Рания, Раджва, принц Хюсеин, Йордания Раджва и кралица Рания Снимка: Instagram queenrania
Тя изясни, че като всяка майка постоянно е мечтала за сватбата на престолонаследника Ал Хюсеин. Говорейки за булката, кралицата назова Раджва „ най-сладката и красива “, като добави, че тя й е толкоз скъпа, колкото дъщерите й, принцесите Иман и Салма.

„ Никога няма да не помни какъв брой щастливи бяхме Негово Величество и аз, когато Ал-Хюсеин ни сподели, че желае да се ожени за Раджва. Тя е идеалният отговор на всичките ми молебствия за него. Нека постоянно бъдете източник на благополучие и поддръжка един за различен “, сподели кралица Рания.
 кралица Рания, Раджва, принц Хюсеин, Йордания Раджва и кралица Рания на празненството с къна Снимка: Instagram queenrania
Припомняме, че гостите към този момент започнаха да идват на сватбата на Хюсеин и Раджва. А измежду първите бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Принцът и принцесата на Уелс бяха видени в петзвезден хотел. А Кейт беше облечена в черен костюм на Alexander McQueen за $2000.

Очаква се да дойдат и първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън и холандската кралица Максима.

Кейт Мидълтън обича Йордания. Баща й работеше тук, тъй че тя прекара няколко години тук като дете. А крал Абдула и кралица Рания участваха на коронацията на крал Чарлз и кралица Камила тази година и участваха на погребението на кралица Елизабет II предишния септември.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР