28-годишният Георги от Тополчане е мъжът, който блъсна и уби

...
28-годишният Георги от Тополчане е мъжът, който блъсна и уби
Коментари Харесай

Скандални разкрития за шофьора, блъснал момиче и избягал

28-годишният Георги от Тополчане е мъжът, който блъсна и умъртви 16-годишно момиче на пешеходна пътека. Инцидентът стана в неделя в 04:00 часа сутринта на бул. " Бургаско шосе " в Сливен.

Лек автомобил, ръководен от лидер на 28 години от село Тополчане, е блъснал пресичащо на пешеходна пътека момиче от Сливен.



Георги е пил в заведение до сутринта, потвърдиха хора от селото. Качва се на колата и отпътува за Сливен с гневна скорост. Там на пешеходна пътека блъска и убива на място 16-годишно момиче. Георги е минал с колата и през крайници и на момче, което също пресичало, оповестява Нова телевизия.

Веднага бяга от мястото на престъплението. Полицията го арестувала в дискотека в Сливен.

Хората, които живеят наоколо до мястото на случая, упорстват на мястото да бъде подложен светофар или лежащ служител на реда.

Според татко му обаче той даже не схванал, че е умъртвил момичето и отишъл в заведение, където бил задържан.

" Той не знаел защо става дума, не можал да разбере защо става дума, като отишъл в заведение с другари, където се е срещнал, когато е влезнал, той не е съобщил за обстановката ", описа бащата на Георги пред bTV.

" Ако е станало и има такава обстановка, счепкване с другар, подгонено дете и внезапно е излязло, той просто е нямал време да реагира ", сподели бащата на Георги Милен Мангов.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. 28-годишният мъж работи като водач на бус в сливенска компания.



На него му е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел в резултат на ПТП, на пешеходна пътека, като лидерът е използвал алкохол и избягал от местопроизшествието. Наказанието е от 3 до 15 години отнемане от независимост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР