28-годишната жителка на Германия Мартина стана известна на света след

...
28-годишната жителка на Германия Мартина стана известна на света след
Коментари Харесай

Плашеща промяна! Бяла и руса германка хвърля луди пари, за да заприлича на афроамериканка

 28-годишната жителка на Германия Мартина стана известна на света откакто съобщи, че тя е притежателката на най-големия бюст в Европа и че има желание да се трансформира в екзотично Барби. Някога светлокожата жена си бие " инжекции на загара “ и сега смята себе си за афроамериканка. Наскоро моделът добави, че желае да оперира и носа си и да го направи негърски.

Мартина е същинска конкуренция на световноизвестната Жена котка – тя към този момент неведнъж е лягала под ножа на пластичния хирург, а също по този начин си е била инжекции със синтетичен аналог на пептиден хормон меланокортин, с помощта на който в този момент тя има шоколадов цвят на кожата.

Между другото, някогашната стюардеса не възнамерява да се задоволи с постигнатото до този миг. Тя съобщи, че скоро ще усили задните си елементи, а също и че ще си направи нов нос – африкански.

" Вече боядисах косата си в черно и я накъдрих химически. Сега възнамерявам да трансформира формата на носа си. Искам той да стане необятен, като на афроамериканките “ - хвали се Мартина в диалог си с водещия на английското предаване This Morning.

За гърдите си разкрива, че имплантите са й специфични, които имат способността да уголемяват размера си, без да се постанова всякога да я режат, а посредством неповторими вливания на материал. Правила е това до този миг 23 пъти. Колко (и дали) това е последна численост, можем единствено да гадаем, само че през 2017 Мартина е същински рекордьор: достигнала 7100 куб.см. " Във фотографските конгреси постоянно виждах девойки с кръгли ц..и и това ме накара и аз да желая такива “ – споделя някогашната русокоса германка. В същото време тя неведнъж си инжектира и колаген.

През 2012 Мартина Биг се подлага на пластична интервенция, с цел да понижи талията и бедрата си, по-късно уголемява устните и носа си. Освен това тя заменя предните си зъби с порцеланови фасети, с цел да сътвори брилянтна усмивка.
Моделът и актьор, както сама се презентира новоизлюпената чернокожа, мечтае да се запознае в елементи с африканската просвета. " Аз съм чернокожа и присъединявам себе си към представителите на черната раса. Гордея се с цвета на кожата си, по този начин се усещам по-добре. Нямам самообладание да опитам от африканската храна “ – признава мис Биг.

Мартина към този момент си е спечелила доста злобари в обществените мрежи, които я подлагат на критика остро, тъй като са на мнение, че, променяйки толкоз фрапантно типа се, Биг наскърбява чернокожите и се подиграва с тях.

Самата германка не схваща за какво хората я ненавиждат и твърди, че не се пробва да обиди никого с постъпките си.

Странно, само че Мартина споделя, че се е решила на тези промени в огромна степен поради приятеля си Майкъл, който сега също си бие инжекции за потъмняване. Той към този момент е похарчил 65 000 $ за процедурите на обичаната си, а сметката към момента не е спряла да пораства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР