28-годишен мъж сподели история за Reddit, че е забранил на

...
28-годишен мъж сподели история за Reddit, че е забранил на
Коментари Харесай

Младоженец забрани на майка си да дойде на сватбата, когато тя узна тайната на булката

28-годишен мъж показа история за Reddit, че е забранил на майка си да участва на сватбата му. Той взел това решение, откакто дамата схванала, че годеницата му е транссексуална и я довела до сълзи по време на телефонно позвъняване.

Авторът на обявата споделя, че през цялото време знаел, че булката му е транссексуална. Той уведомил братята и сестра си за това, само че решил да не споделя на майка си. Жената обаче инцидентно схванала за това от поста на неговата младоженка във Facebook.

„ Не беше ядосана, само че не беше доста щастлива, че не й споделих за това “, признава създателят на обявата. Майка му обърнала вниманието си върху обстоятелството, че той и бъдещата му брачна половинка в никакъв случай няма да могат да имат свои деца. Мъжът отвърнал, че в бъдеще възнамеряват да осиновят дете.
След диалога дамата се обадила на булката на сина си и я помолила да намерения, че поради нея обичаният й мъж в никакъв случай няма да има биологични деца, макар че постоянно мечтаел за дете. "Тя сподели, че не осъжда моята младоженка и я приема, само че ме помоли да помисля по какъв начин тя въздейства на живота ми ", оплака се създателят на обявата. Той разяснява, че след този диалог булката му в действителност решила, че не е подобаваща за него, и плачела дълго време.

Тогава той се обадил на майка си и изискал да не идва на сватбата. „ Тъжно ми е, че тя няма да бъде там, само че в това време не мисля, че ще понеса да видя лицето й в най-щастливия ден в живота ми по-късно, което тя се опита да направи “, показа подозренията си мъжът. Той прибавя, че братята взели негова страна, а сестрата поискала да елементарни на майката, тъй като след последния диалог дамата не серпантина да плаче.

Авторът на обявата се обърнал към потребителите на Reddit за съвет. В мненията мнозина го поддържаха. "Тя не зачита решението на твоята булка ", написа Брадшоу_101 и поучава да намерения за помиряване единствено след извинението й.

Друг консуматор обръща внимание на обстоятелството, че майката докарала булката до сълзи в трезво положение и след няколко напитки на сватбата може да се държи по-конфликтно. Мнозина също допускат, че мъжът би трябвало да мисли първо, че сватбата е на първо място празник за него и бъдещата му брачна половинка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР