28-годишен мъж остава в ареста заради побой на млада жена

...
28-годишен мъж остава в ареста заради побой на млада жена
Коментари Харесай

Рецидивист остава в ареста заради побой над бившата си приятелка в Лом

28-годишен мъж остава в ареста поради побой на млада жена от Лом . Тази мярка беше доказана през днешния ден от Окръжен съд - Монтана, оповестиха от институцията.

На 17 юли тази година мъжът срещнал някогашната си другарка, която била в компанията на двама мъже пред магазин в крайдунавския град. Той се нахвърлил с юмруци върху нея. Жената била повалена на земята, а някогашния й другар почнал да нанася удари и на мъжете, които й се притекли на помощ.

Вследствие на ударите дамата получила мозъчно разтърсване с краткотрайна загуба на схващане и останала няколко дни на лекуване в общинската болница. По случая е формирано досъдебно произвеждане против побойника, който ден след случая отпътувал за Германия.

На 12 декември т. година той е бил притеглен като обвинен по досъдебното произвеждане, а на 14 декември т. година Районен съд - Лом му е наложил мярка за неотклонение " задържане под стража ", която той е обжалвал с молба да бъде променена в по-лека.

28-годишният мъж е престъпно проявен. Той е осъждан 7 пъти с влезнали в действие присъди и има заплаха на независимост да се укрие и да извърши друго закононарушение.

Окръжен съд Монтана удостовери определението на Районен съд Лом, с което на мъжа е наложена най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". Определението на Окръжен съд не предстои на обжалване.
 След година и половина: Мъж се изправя пред съда за домашно принуждение и закана за ликвидиране
След година и половина: Мъж се изправя пред съда за домашно принуждение и закана за ликвидиране

Предстои делото да бъде планувано
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР