27-годишният британец Дани Джеймс, който преби в хотел в Слънчев

...
27-годишният британец Дани Джеймс, който преби в хотел в Слънчев
Коментари Харесай

Дани Джеймс каза, че съжалява за пребития инвалид, съдът го вкара в ареста

27-годишният британец Дани Джеймс, който преби в хотел в Слънчев бряг, възрастен шотландец с увреждания остава в ареста, реши Районният съд в Несебър. Мотивите са, че той може да се укрие, да се опита да напусне страната или да извърши друго закононарушение.
 Англичанин, пребил неработоспособен в Слънчев бряг, се изправя пред съда
Две са обвиняванията против него – непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и за нанасяне на телесна щета, породена по хулигански подбуди.

Прокурорът по делото Стела Мешова изиска най-тежката мярка " задържане под стража ". Инцидентът е от 6 септември, като малко преди този момент до външен бар на басейн и до рецепцията на хотела буйствал, замервал с обувки чиновници на хотела, като съумял да удари и един от тях.

След това в кулоар на 5-ти етаж, неоснователно нападнал 60 годишният шотландец, който бил мъчно преносим и се придвижвал благодарение на бастун.

В съда Дани Джеймс сподели, че съжалява, не е нападателен, няма желание да напусне страната, както и че е подготвен да заплати 10 000 лева гаранция. Според юриста му Веселин Анестиев, експанзията на Джеймс се дължи на изпитото количество алкохол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР