27-годишна жена е загинала при инцидент с джет в района

...
27-годишна жена е загинала при инцидент с джет в района
Коментари Харесай

Млада жена загина след инцидент с джет в морето край Балчик

27-годишна жена е починала при случай с джет в региона на централния плаж в Балчик, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
Окръжната прокуратура в Добрич управлява досъдебното произвеждане за случая. На място е следовател от Окръжния следствен отдел. Инцидентът е станал през вчерашния ден в морето източно от централния плаж в Балчик. Сигнал за него е подаден на незабавния телефон 112 в 18 часа.
Превозното средство е благосъстоятелност на 47-годишен мъж, който го управлявал. При прекосяването през даляна, който не е бил обозначен, от дамата пада от него пада и умира на място. 47-годишният мъж също е потърпевш. Настанен е в болница. Животът му е отвън заплаха.
Днес следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич е направил оглед на местопроизшествието. Джетът е изваден от морето.
Установено е, че далянът за улов риба стартира от края на буната и продължава на към 90 метра във вътрешността в морето. Изпратено е питане в Изпълнителната организация по риболовство за притежателя на даляна, на който липсват наложителни маркировки и обозначения.
Разпитват се очевидци, които са видели нещастието, разиграла се пред очите на плажуващите на централния плаж в Балчик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР