27-годишен треньор по мотокрос е следващият в листата на ГЕРБ

...
27-годишен треньор по мотокрос е следващият в листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

27-годишният Георги Недев сменя Цветанов в парламента

27-годишен треньор по мотокрос е идващият в листата на ГЕРБ от Велико Търново, който би трябвало да заеме депутатското място на Цветанов. В момента Недев е най-младият общински консултант във Великотърновския общински съвет. Шеф е на Младежи ГЕРБ в града.

Бе едвам на 24 година, когато попадна в листата за народни представители и се трансформира във феномена 11/11. На изборите той има 2861 преференции, с близо 200 повече от самия Цветан Цветанов.

" Вярно е, че аз съм идващият, само че към този момент нямам упоритости да влизам където и да е. Аз се пренасочих, работя в частния бизнес, отворих лична рекламна организация и сега напъните ми са ориентирани натам. Не сме разговаряли с управлението на ГЕРБ по този въпрос. Не съм сядал изобщо да премислям прекомерно съществено, към този момент оставям нещата да си вървят, както си му е редът и ще взема решение, когато би трябвало да взема решение ", разяснява пред " 24 часа " Георги Недев.

Той е приключил Педагогика на физическото образование във ВТУ " Св.св.Кирил и Методий ".

През 2014 година основава и управлява личен мото клуб. Дългогодишен играч по мотокрос. Със лични средства построи трасе край остарялата столица, на което води тренировките на 15 състезатели. Кандидатурата му бе издигната за ръководител на Федерацията по мотоциклетизъм на последното отчетно-изборно заседание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР