27-годишен шофьор на ТИР е издъхнал на опашката за преминаване

...
27-годишен шофьор на ТИР е издъхнал на опашката за преминаване
Коментари Харесай

Трагедия край Видин! Шофьор на ТИР издъхна на опашката на Дунав мост 2 /снимка/

27-годишен водач на ТИР е умрял на опашката за прекосяване на Граничен контролно-пропусквателен пункт при Дунав мост 2, оповестиха негови сътрудници. Инцидентът е станал в четвъртък вечерта към 19 часа. Починалият в този миг е пътувал със собствен сътрудник, който е управлявал камиона, заяви "Монитор ".
Мъжът, който е от Хасково е подал сигнал на 112, че спътникът му е умрял ненадейно до момента в който камиона се реди на опашката за прекосяване на границата в посока Румъния. Сигналът е получен в 19.11 часа и незабавно на място била изпратена кола за спешна помощ и патрулна кола на полицията, оповестиха проверяващите. Пристигналият на мястото екип обаче единствено открил гибелта на младия мъж и отнесъл натрупа му в моргата на МБАЛ „ Св. Петка “ във Видин. Предостои на тялото да бъде осъществена аутопсия, която да обясни аргументите за гибелта на младия мъж. По първични данни по натрупа му няма данни от принуждение и най-вероятно става въпрос за инфаркт.
Няколко часа след случая, новината за гибелта на младия мъж бе публикувана във фейсбук групите на българските интернационалните водачи. Колегите му оповестяват, че умрелия се споделя Янко Иванов и е от Хасково. В групата „ Международни водачи “ във Facebook към този момент е почнала дарителска акция за да се съберат пари за погребението на младия мъж и в помощ на фамилията му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР