27-годишен младеж е задържан за изнасилването на жена във Варна.

...
27-годишен младеж е задържан за изнасилването на жена във Варна.
Коментари Харесай

Вътрешният министър за тежките престъпления през последните дни

27-годишен юноша е арестуван за изнасилването на жена във Варна. Той е престъпно проявен. Лежал е в пандиза. От ромски генезис е ”, сподели в предаването „ Здравей, България ” вътрешният министър Валентин Радев.

Относно случая с избягалия от пандиза в Стара Загора нарушител, Радев сподели, че той към момента се търси. „ Имаме информация, че желал да отиде на несъмнено място. Интересно е за какво е избягал малко преди да излежи присъдата си ”, сподели вътрешният министър. Той отхвърли да заяви името на мястото и увери, че полицията работи интензивно.

Полицията продължава да работи и по случая с нападнатия и пребит в Борисовата градина публицист Иво Никодимов.

1000 души от огромните градове отиват в дребните обитаеми места, удостовери и през днешния ден министър Радев. Думите му бяха по отношение на пребитото и обрано възрастно семейство в търговищко село. Той изясни, че се работи по случая и се ревизира родственик с говорен недостатък. По думите му най-вероятно въпросният човек е причинител на бруталното закононарушение, тъй като доста добре е знаел къде какво има.

Престъпността спада, твърди министърът. „ Усещането в хората е едно, само че статистиката демонстрира друго. Моля всички жителите постоянно, когато нещо става, да алармират в полицията ”, сподели вътрешният министър и добави, че в случай че хората не подават сигнали, няма по какъв начин да се разкриват закононарушенията.

За 9 часа пък е разгласен митинг пред полицията във Враца по отношение на отстраняването на шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Димитър Газибарски. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР