27-годишен мъж, осъждан 18 пъти, е задържан под стража като

...
27-годишен мъж, осъждан 18 пъти, е задържан под стража като
Коментари Харесай

Рецидивист открадна кола, а после я подпали, за да не я открият

27-годишен мъж, осъждан 18 пъти, е арестуван под стража като обвинен за незаконно лишаване на автомобил.

Състав на Варненския областен съд е почел настояването на Районната прокуратура, като е взел най-тежката мярка за неотклонение по отношение на на Явор И., оповестиха от пресслужбата на прокуратурата.

Младият мъж е обвинен за незаконно лишаване на непознато моторно транспортно средство от владението на другиго без негово единодушие с желанието да го употребява. Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 10 години.

На 10 март тази година в село Горен чифлик Явор разкрил автомобил „ Фолксваген Голф “, оставен без контрол с ключовете на таблото. Потеглил, само че след известно време навлязъл в канавка, откъдето не съумял да измъкне колата. Тогава 27-годишният обвинен я запалил, с цел да не бъде открит.
Предстои Районната прокуратура във Варна да повдигне и още едно обвиняване на Явор И. – за заличаване и разваляне на непозната движима благосъстоятелност.

Младият мъж излязъл от пандиза преди два месеца, където търпял 4-годишна присъда. В правосъдната му биография попадат 18 осъждания, най-вече за обири и незаконно лишаване на коли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР