26-годишният студент по екология в Югозападния университет Неофит Рилски е

...
26-годишният студент по екология в Югозападния университет Неофит Рилски е
Коментари Харесай

НЕВЕРОЯТНО! Даниел Николов от Кюстендил - клонинг на руската звездта Тимати

26-годишният студент по екология в Югозападния университет " Неофит Рилски " е тъкмо копие на Тимур Юнусов, по прочут с псевдонима Тимати. Е, разграничават се по това, че нашето момче е много по-здрав от съветския секссимвол, само че пък е по-малко изрисуван с татуси от него. Обаче в лице Даниел е като че ли клонинг на музикалната звезда.

" От Кюстендил съм родом. Често ми споделят, че наподобявам на Тимати, изключително откакто понижих брадата си. Иначе към почитател на Тимати, на съветската музика - също ", признава Даниел пред нашита медия.

Наскоро, откакто прочел, че руснакът идва в София, с цел да показа всичките си шлагери, покорили музикалните ранглисти в родината му е по света, бъдещият еколог сънувал чудноват сън. Видял себе си в бекстейджа на зала " Универсиада " дружно с истинския Тимати. " И двамата бяхме облечени по един и същи метод ", споделя още Дани.

Заради брадата приятелите му постоянно се майтапят с него, че с изключение на на съветския феномен, наподобява и на терорист. Дори въобще не на смешка бил обвинен за камикадзе от Ислямска страна от митничарите на " Гюешево ". Преди време му се наложило да отскочи до Македония, само че на бдителните чиновници на границата Николов се сторил недоверчив. Проверявали го повече от нормалното, само че в последна сметка го пуснали в западната ни съседка.

Вижте сами приликата сред истинския Тимати и двойника му Даниел:



























Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР