26-годишният пловдивчанин Станислав Чакъров, eвропейски шампион на играта FIFA се

...
26-годишният пловдивчанин Станислав Чакъров, eвропейски шампион на играта FIFA се
Коментари Харесай

Геймър от Пловдив забива голове в Германия

26-годишният пловдивчанин Станислав Чакъров, eвропейски първенец на играта FIFA се готви интензивно за новия шампионат в Германия след две седмици. Първенството ще се организира по двойки - играчи от един тим ще се изправят против други противници, до момента в който не останат най-хубавите двама геймъри на финала. WickyBG на FIFA сцената e европейски първенец с националния тим на България през 2010 година в играта. Той печели и трето място в Европа като самостоятелен геймър още веднъж през 2010-а, 6-о място в света през 2011 година и два пъти 9-о място в света през 2013 и 2015 година

Станислав показа пред " Марица ", че още от дребен играе компютърни и видеоигри, само че се устоя с това от 10 години, даже е създател на книгата " Стани Pro на FIFA 2019 ". Геймърът е пробвал и игрите СS и War Craft, само че не са го сграбчили.

Извън виртуалната действителност обичаните тимове на Станислав са Левски и Барселона. Възпитаникът на Френската гимназия и Европейския лицей се изявява и като инфлуенсър в Ютуб. Пловдивчанинът прави видеа за начинаещи в играта, с които ги образова, и настрана прави влогове за пътувания и за нещата от живота.

Шампионът обича да отмаря с разходки на Гребната база след напрегнатите шампионати, както и да играе тенис на маса с другари. Сърцето му може да грабне единствено интелигентно и почтено момиче с естествена визия и красива усмивка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР