26-годишният охранител Викторио Александров е застрелял приятелката си Дарина Министерска

...
26-годишният охранител Викторио Александров е застрелял приятелката си Дарина Министерска
Коментари Харесай

Тежък удар белязал живота на Дарина, само година преди да й бъдете отнет живота, бащата на Викторио бил....

26-годишният охранител Викторио Александров е прострелял приятелката си Дарина Министерска в столичния квартал „ Надежда “. По-късно той бе открит в безпомощно положение, след опит за самоубийство, откакто е умъртвил и щерка си. Дарина Министерска е убита в личния си апартамент, който е подарък от баба ѝ за абитуриентския ѝ бал за 26 май 2014 година Това разкриха близки на почерненото семейство, представени от "Телеграф ".

Родителите на жертвата не харесвали изключително Викторио. Особено майка ѝ. Баща ѝ Георги обаче имал по-силна връзка с щерка си. Дарина страда изключително доста, когато преди година, на 25 септември, той е пребит грубо с бухалка след спор на пътя. По това време татко ѝ, който е моторист, ремонтира машината си в сервиз на улица „ Павел Красов “ 36 в Горубляне. Млад мъж паркира автомобила си запречквайки излаз за гараж, при което Георги му прави забележка. Онзи по-късно се връща и го пребива грубо с бухалка, като избива три от зъбите му.

От своя страна бащата на Викторио е бил боен в Националния армейски образователен комплекс „ Чаралица “.Той бил извънредно придирчив и непоколебим към синовете си. Възпитавал ги по армейски модел, даже опитал да ги насочи да тръгнат по стъпките му. Виктория обаче не поискал, само че се запалил по охранителната активност. Именно по тази причина и кандидатствал за работа в СОТ 161, където го приели. Имало условие обаче да изкара позволение за оръжие, а след това да работи с персоналния си пищов против възнаграждение. Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров простреля в главата майката на щерка си 23-годишната Дарина Министерска след фамилен скандал. 26-годишният мъж, който простреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил несполучлив опит за самоубийство. Животът му е вън от заплаха, а самият той е под защита в "Пирогов ". Лекарите не съумяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болничното заведение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР