26-годишната българка Памела шофира 20 км в насрещното движение на

...
26-годишната българка Памела шофира 20 км в насрещното движение на
Коментари Харесай

Българка шофира 20 км в насрещното на магистрала, блъска патрулки и си реже вените на живо в Instagram

26-годишната българка Памела кара 20 км в насрещното придвижване на автомагистрала в Северна Италия, блъска се в патрулки и най-после си реже вените, излъчвайки всичко непосредствено в Instagram, в символ на митинг против повишаването на живота, оповестява вестник " 24 часа ". 

Според в. " Месаджеро " с протестна записка, закачена на задната част на колата си " Форд Фиеста ", българката карала по пътя А28 Портогруаро-Конеляно с 30 км в час, поставяйки на риск всички останали автомобилисти, пътуващи покрай град Порденоне.

След това се блъснала в двете полицейски коли, пробвали се да я спрат. В кулминационния миг когато се опитвали да я арестуват, тя си прерязала вените. Всичко това било излъчено непосредствено в Instagram, където тя имала 8000 почитатели. 

С налудничавата си постъпка момичето желало да стачкува против държавното управление, което изстисквало служащите. " Не мога да се спра. Убивате ни! Бършите си.... с живота ни. Стига! "

Според медиите българката работи в Amazon като водач и по документи живее в Кодроипо. В реалност обаче нямала жилище. " Всяка вечер се запитвам къде ще дремя и аз съм измежду най-големите късметлии. Ако не беше тази кола, трябваше да заплащам по 50 евро на нощ. Чувствам се унизена от държавното управление ми ", написала на протестния си афиш младата жена.

Според нея тя направила постъпката си в името на всички – да премине с 30 км в час от Порденоне до Милано, с цел да отиде при другар. " Който желае, да се причисли ". Българката нямала желание да тормози никого, задачата ѝ била единствено да забави трафика, " тъй като заслужаваме внимание ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР