25-годишен мъж от Шумен е задържан след извършена кражба на

...
25-годишен мъж от Шумен е задържан след извършена кражба на
Коментари Харесай

Задържаха 25-годишен за кражба на пари от манастира в Царев брод

25-годишен мъж от Шумен е арестуван след осъществена кражба на парична сума от манастира в село Царев брод, оповестиха от пресцентъра на полицията. В хода на извършените дейности криминалисти са разкрили и наркотични субстанции на два адреса в Царев брод.

Сигнал за кражбата е получен през вчерашния ден сутринта. Съобщено било, че за времето от 23:00 часа на 27 ноември до 01:00 часа на 28 ноември незнаен направил кражба на сумата от 700 щатски $ и 300 евро от жилищна част в манастира.

Предприети са незабавни дейности за определяне на причинителя. Криминалисти влезнали в дирите на 25-годишен, адресно регистриран в Шумен. В населяван от него парцел в село Царев брод на ул. „ 9-ти май “ било осъществено претършуване. Намерени и конфискувани са 20 кръгли пакетчета, обгърнати в целофан с тегло 20 г, по негови данни - чай за пушене. Иззета е и сумата от 850 лв..

Работата по случая продължава под контрол на прокуратурата. Мъжът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. За осъществено закононарушение за кражба по член 194 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.

В рамките на процесуално-следствени дейности по формираното за кражбата от манастира досъдебно произвеждане. Криминалисти от Шумен претърсили и жилище в селото на ул. “Тодор Кикиндонов “, населявано от 23-годишен локален гражданин. Там са открити и иззети  към 20 г марихуана.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Работата по документиране на закононарушението продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР