24 самолета на украинските въоръжени сили (ВСУ) бяха свалени от

...
24 самолета на украинските въоръжени сили (ВСУ) бяха свалени от
Коментари Харесай

Разкриха оръжието, с което Русия разби 24 украински самолета за пет дни

24 самолета на украинските въоръжени сили (ВСУ) бяха свалени от съветския зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) С-400 “Триумф ”. Това заяви ТАСС от източник, непосредствен до съветското министерство на защитата.


Събеседникът сподели, че системата С-400 е работила взаимно със самолета за далечно радиолокационно разкриване (АУАКС) А-50. „ По време на специфичната военна интервенция Русия употребява системата за противовъздушна защита С-400 Триумф в тандем със самолета за радарно разкриване на далечни дистанции A-50, което подсигурява триумфа на потреблението на системата против противников самолети “, сподели източникът.

Събеседникът добави, че системата за Противовъздушна отбрана С-400 “Триумф ” е стреляла на оптималната отдалеченост по цели, ситуирани на височина към един километър. За задачата са употребявани нови бойни глави на зенитни управляеми ракети.

По-рано съветският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че съветските военни са се сдобили със системи, които са им разрешили да смъкват 24 украински самолета в зоната на специфична интервенция за пет дни.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР