24 лишени от свобода от затвора в Стара Загора взеха

...
24 лишени от свобода от затвора в Стара Загора взеха
Коментари Харесай

Затворници в Стара Загора организираха боксов турнир

24 лишени от независимост от пандиза в Стара Загора взеха присъединяване в тазгодишното издание на вътрешния боксов шампионат. Срещите се организираха в 2 рунда по три минути, а боксьорите бяха разграничени в три категории – лека до 80 кг, междинна до 95 кг и тежка над 95 кг.

Сред формалните посетители на боксовия шампионат бяха ръководителят на Българската боксова федерация Красимир Инински и звездата на българския бокс от недалечното минало Серафим Тодоров. Тази година спортното събитие в пандиза съответства с присъединяване на институцията в интернационалния план " Spirits - Развитие на уменията на лишените от независимост посредством спорт ", осъществен от Италианския съюз спорт за всички, с партньорски организации от България, Румъния и Гърция.
Джулио Ромео - шеф Надзирателски състав в пандиза Алессандрия: Приятно сме сюрпризирани от пандизите в Пловдив и Стара Загора, какъв брой дейно се работи за рехабилитацията на лишените от независимост. Освен в областта на спорта и в областта на обществените действия. Спортът в пандиза оказва помощ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР