24-годишният Кристиян е обявен за национално издирване. Младежът е работил

...
24-годишният Кристиян е обявен за национално издирване. Младежът е работил
Коментари Харесай

Издирват млад мъж, изчезнал след обир в заложна къща

24-годишният Кристиян е разгласен за национално търсене. Младежът е работил в заложната къща от април т.г., заяви майка му Даниела пред Нова телевизия.

Тя и бащата Давид видели сина си за последно на 6 декември сутринта, когато тръгнал за работа. Два дни по-късно изчезва.

"Обади ми се негов сътрудник, който ми сподели, че заложната къща е разрушена, а следите водят към Кристиян. Собствениците ми споделиха, че са изчезнали 3700 лв., половин кг злато и сак с техника на стойност 49 000 лв. ", изясни майката.

Родителите обаче не имат вяра сина им да е направил кражбата и допълват, че към този момент са декларирали на притежателите на заложната къща, че в случай че синът им е отговорен, те ще изтеглят заем и ще възстановят парите.

От полицията в Костинброд са взели показания от тях, само че досега Кристиян не е открит . Той не е потърсил контакт и с никой от приятелите си.

Бащата и майката приканиха хората, в случай че някой разпознае сина им по фотографията, да подаде сигнал в полицията.

"Единствените ни терзания са, тъй като от 4 години водим каузи. Кристиян беше пребит свиреп от съседи с бухалка. Побоят беше поради някакви дрязги поради спукани гуми ", споделя майката Даниела.

Младият мъж е престъпно проявен. Преди време е бил задържан за владеене на марихуана и шофиране на скутер без регистрация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР