24-годишният колумбийски талант Хуан Фернандо Кинтеро е бил предложен на

...
24-годишният колумбийски талант Хуан Фернандо Кинтеро е бил предложен на
Коментари Харесай

Предлагат на Левски шампион на Южна Америка

24-годишният колумбийски гений Хуан Фернандо Кинтеро е бил препоръчан на Левски от мениджърски организации. Той е апетитен за копие на аржентинците Лионел Меси и Диего Марадона поради растежа си, техниката и поразяващия ляв крайник.

Кинтеро събира погледите през 2013 година, когато става първенец на Южна Америка до 19 години. Тогава той е определен за състезател номер 1 на шампионата, в който отбелязва пет гола. Това му носи трансфер в Пескара, откъдето го продават за 5 милиона евро на Порто.

С “драконите” колумбиецът изиграва 42 мача и вкарва шест гола. Пратен е чартърен в Рен, откъдето желаят да го задържат, само че португалците отхвърлят и го пращат в родината му, където сега играе за Индепендиенте (Меделин). Мениджърите му обаче не са удовлетворени и му търсят ново място.

Именно по този начин той попада в лист с играчи, препоръчан на треньора Делио Роси. Столичани са безапелационни, че подобен състезател не е за изпускане, само че се тормозят от цената, която от Порто ще желаят да бъде платена.

“5 милиона евро не са малко пари”, разясняват от “Георги Аспарухов”.

“Меридиан Мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР