24-годишният Динчер Али е починал в интензивното отделение на хасковската

...
24-годишният Динчер Али е починал в интензивното отделение на хасковската
Коментари Харесай

Голямо нещастие в Хасково: 24-годишен почина след операция от апандисит. Почерненият баща: Това е убийство!

24-годишният Динчер Али е умрял в интензивното поделение на хасковската болница. Момчето е било оперирано предишния понеделник от апандисит. През идващите няколко дни обаче се почувствал зле, имал недоволства и бил изместен в Интензивното поделение на болничното заведение, където лекарите се борили за живота му, за жалост несполучливо, оповестява haskovo.net.

Смятаме, че момчето е умряло от белодробни затруднения, разясни изпълнителният шеф на МБАЛ Хасково доктор Георги Гелов. Той е и хирургът, оперирал Динчер предишния понеделник. Според него няма връзка сред хирургичната намеса и последващите затруднения на белия дроб. Д-р Гелов добави, че са създали всичко допустимо за момчето, викали за консултация проф. Чавдар Стефанов от Пловдивската университетска болница, известно величие в медицината.

" Имаме подозрения за белодробна тромбоза, само че чакаме заключението на тройната съдебно-медицинска експертиза “, добави доктор Гелов. Освен правосъдния доктор доктор Христо Еленски в експертния екип има патолози от Стара Загора.
Роднините на умрялото момче пък са реагирали доста бурно на вестта за кончината на младежа и нощес в болничното заведение е имало конфликт с полицията съгласно очевидци.
Бащата Али Али е безапелационен, че става дума за лекарска неточност. „ Това е ликвидиране “, безапелационен е той.

По думите му след интервенцията предишния понеделник Динчер почнал да повръща кръв. Затова го преместили в Интензивното. До края на седмицата роднините търсели информация от лекарите, само че получавали единствено неразбираеми отговори „ Положението му се усъвършенства “. Въпреки това съгласно бащата на момчето никой от околните не е посягал на доктор, въпреки че въпреки всичко в болничното заведение е имало служители на реда.

Според бащата на момчето синът е можело да бъде избавен, в случай че в точния момент е бил изместен в болница в Пловдив или София.

По думите на правосъдния доктор доктор Христо Еленски става дума за „ белодробен случай “, само че заключението на тройната експертиза към момента не е оповестено.
Роднините са безапелационни, че ще търсят правдивост в съда и към този момент са наели юрист.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР