24-годишният Ангел Стоянов, който Мирослава Кьосева набеди в измама изяснява

...
24-годишният Ангел Стоянов, който Мирослава Кьосева набеди в измама изяснява
Коментари Харесай

Пълен обрат! Разследваният за измама Ангел Стоянов излезе с шокираща версия

24-годишният Ангел Стоянов, който Мирослава Кьосева набеди в машинация обяснява своята позиция по противоречивия проблем, написа " Флагман ".

Припомняме, че съгласно Мирослава Ангел я измамил с 2 хиляди лв., вземайки и предплатено наема за целия летен сезон за апартамент в Слънчев бряг. Според личната й инспекция жилището е благосъстоятелност на задгранично лице и Ангел е нямал никакво съображение да се разпорежда с него. Той обаче я измамил, а по сходна скица оплел в мрежите си още няколко индивида, твърди Мирослава.

Справка демонстрира, че фактически против Ангел Стилиянов Стоянов има пуснати тъжби от няколко лица в РУП-а в Слънчев бряг, а самият той не е бил разпитан до оня миг, тъй като бе в неопределеност. Днес Ангел самичък ни се обади, с цел да каже, че не се крие и твърди, че не е направил никакво закононарушение.

Ето какво споделя той пред Флагман:

-Г-н Стоянов, с какво от думите на Мирослава Кьосева не сте склонен.

-Историята въобще не е такава, каквато тя я показва. С това момиче се срещнах през март 2018 година. Тя пристигна със своя другар, видя жилището, който й предлагах. Няколко дни по-късно ми заплати цялата сума. Малко по-късно ми се обади, по отношение на жилището и ме питаше някакви неща…завързахме диалог. Срещнахме се първи път, след това повторно, може би и трети. След като й споделих, че няма по какъв начин да се получат нещата тя се е озлоби. Аз от човешка позиция й върнах цялата сума, която ми бяха дали.

-Колко пари ви даде и какъв брой й върнахте?

-Мирослава ми даде 2 хил.лева, върнал съм й същата сума.

-Имате ли документ, с цел да го удостоверите, тъй като тя ни сподели квитанция за предадената на вас сума?

-Тази квитанция съгласно вас годна ли е? Вие можете ли да я извършите същата, тъй като, както и всеки други може. Елементарно е!

-Графолозите ще открият дали е достоверна. Но въпреки всичко вие имате документ, който да докажете, че сте възстановил сумата?

-Такъв документ нямам, ние се срещнахме седмица след тази преживелица. Това, което тя ви е посочила въобще не искам да го разясня. Фалшификат!

-Кога й върнахте парите?

-Не помня, само че мисля, че беше след 25 март. Върнах й всичките пари.

-Извинявайте, само че не намирам логиката Мирослава да пуска тъжба против вас в полицията в случай, че сте й върнали парите.

-И аз не знам за какво го е направила. Може да попитате нея. Лично аз съм спрял да споделям с това лице, макар че тя го искаше. Отношенията ни бяха напълно разнообразни.

-Какво имате поради?

-Нито съм й звънял, нито нищо.

-Разследващите разпитаха ли ви към този момент, тъй като Мирослава твърди, че сте се скрил?

-Говорих с един служител на реда, който ми сподели, че поради тези тъжби (срещу Ангел има няколко тъжби, б.а.) ще създадат детайлна инспекция, само че моите юристи, споделиха, че те (визира жалбоподателите, б.ред.) нямат право по този начин да злоупотребяват с персоналните ми данни. Има доста пропуски в целия случай – няма списък на парцела, нито конкретизиране къде се намира, безусловно нищо. Аз на следващия ден мога да направя контракт с вас, че сте ми предложили апартамент и съм ви дал 10 хил.лева, а вие визия да си нямате защо става въпрос.

-Но тя има всичките ви данни – копие на персоналната карта и т.нат…

-Не знам от кое място ги има. Вероятно, откакто сме преспали може да ми е снимала персоналната карта.

-Спали ли сте с Мирослава или го твърдите, с цел да я уязвите?

-Да, спахме дружно освен това няколко пъти.

-А приятелят й знае ли?

-Не знае, само че ще разбере. Каквото ми аргументи тя желая да й го върна. Аз ще се оправя по някакъв метод с останалите хора, които са постъпили по този метод, само че по този начин или другояче ще се заведе дело против тях. Всички те са познати на Мирослава, нейни другари, които участваха в този сюжет, с цел да ме очернят.

-Да уточним: Предлагали ли сте апартамент, който не е ваша благосъстоятелност, а на задгранично лице на Мирослава или някой различен?

-Не, не съм предложил подобен апартамент, а на мой прочут.

- Къде сте сега?

-На друго място, не съм в Бургас.

-С чиста съвест ли сте?

-Да, с чиста съвест съм и не се тормозя. Заради това ви се обаждам.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР