24-годишната внучка на бившия национален селекционер на Израел Шломо Шарф,

...
24-годишната внучка на бившия национален селекционер на Израел Шломо Шарф,
Коментари Харесай

Терористите от Хамас са убили внучката на бивш национален селекционер на Израел

24-годишната внучка на някогашния народен селекционер на Израел Шломо Шарф, която бе оповестена за търсене от събота насам, е екзекутирана от " Хамас ", осведомят медиите в Израел.

Любимата внучка на Шларф - Мей Наим, е участвала на музикалния рейв фестивал Supernovа, който се организира годишно в пустинята Негев в Южен Израел. Именно там в първия ден на офанзивата от палестинската организация бяха убити над 300 души.

Първоначално фамилията на Шломо Шарф знаело, че Мей въпреки всичко е съумяла да избяга и да потърси леговище в кибуца Бари. Там обаче следите ѝ се губят, а рано тази заран тялото на младата жена, дружно с телата на още стотици други, е било разпознато. Фамилията е била известена от израелската войска.

Шломо Шарф е измежду най-уважаваните спортни фигури в Израел. След като прекратява треньорската си кариера, той стартира да се занимава с телевизионна публицистика и в родината си е считан за един от най-хубавите футболни коментатори.

Шломо Шарф има заслуга и за най-паметния миг в историята на българския футбол - четвъртото място на Съединени американски щати " 94. По това време той води националния тим на Израел, който в нашата квалификационна група взима паметна победа с 3:2 над Франция в Париж директно преди Чудото на " Парк де Пренс ", класирало България на Мондиала в Съединени американски щати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР