24-годишната шведска фотографка Ким Люенбергер привлича вниманието към фотографиите си

...
24-годишната шведска фотографка Ким Люенбергер привлича вниманието към фотографиите си
Коментари Харесай

Вълнуващо приключение и ретро автомобили в миниатюрен свят

24-годишната шведска фотографка Ким Люенбергер притегля вниманието към фотографиите си с необикновено изобретателната си концепция – да снима сбирката си от ретро коли играчки в извънредно трагични обстановки.

Чрез потреблението на мини версии на автомобилни класики - в това число всичко от VW Beetle и Camper към истинския Mini Cooper - тя съумява да съчетае красива природа, която употребява като замайващ декор, и да изпрати автомобилчетата на вълнуващо странствуване в един дребен свят.

" Всеки дребен автомобил има своя лична характерност и лице, всичките са неповторими герои. Процесът на основаване на тези изображения е нещо като автотерапия за мен, дава ми опция да не помни всичко, което ме тормози, и да се потопя още веднъж в невинността на детството – там, където всичко е толкоз елементарно. "

Отраснала в район, намиращ се сред две планински вериги, от напълно дребна се въодушевява от живописните гледки, измежду които взема решение да снима борещите се с компликациите по пътя коли.

Колекцията от фотоси се назовава Travelling Cars Adventure и съставлява занимателно ентусиазъм за нови, непредвидени завършения и пътувания.

Изображения: Kim Leuenberger

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР