24-годишен пациент след като използвал услугите на стомаголога си, го

...
24-годишен пациент след като използвал услугите на стомаголога си, го
Коментари Харесай

Пациент обра зъболекаря си, арестуваха го

24-годишен пациент откакто употребявал услугите на стомаголога си, го обрал. Пловдивският съд взе мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на И.В., на 24 година Той е притеглен като обвинен за това, че на 11.10.2023 година, в Карлово е лишил портмоне със сумата от 1300 лв. от 28-годишен мъж.

Деянието е осъществено при изискванията на рисков рецидив. Престъплението е квалифицирано  по член 196 ал.1 т.1 вр. чл.194 ал.1 вр. член 29 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 11 октомври в Карлово И.В. посетил зъболекарския кабинет на потърпевшия 28-годишен мъж. След като му била осъществена операция, той обяснил, че нямал пари да заплати и ще изчака на открито, с цел да му донесат.

През това време зъболекарят излязъл за малко до автомобила си. И.В. употребявал момента и влезнал в помещението. Там се намирал различен пациент. Съобщил, че зъболекарят го бил изпратил, с цел да вземе и занесе портмонето му, съобщи plovdiv24..

Портфейлът, в който имало 1300 лв., бил подложен на едни от шкафовете. И.В. го сграбчил и избягал на открито. Подаден е бил сигнал в полицията, като за три часа И.В. е бил открит от полицейски чиновници от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Карлово. 

Той е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, импортирано е било искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него, което е почетено. И.В. е осъждан.   

Определението на Районен съд – Карлово предстои на обжалване пред Окръжен съд – Пловдив.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР