24-годишен мъж влезе гол до кръста с препасана хавлия в

...
24-годишен мъж влезе гол до кръста с препасана хавлия в
Коментари Харесай

Мъж влезе полугол в „Света Неделя“ в София

24-годишен мъж влезе гол до кръста с препасана хавлия в храм " Света Неделя " в София и обидил един от дяконите. Прокуратурата му повдигна обвиняване. Деянията се отличават с извънреден цинизъм, оповестяват от обвиняването.

Случаят е от 2 юни. Около 18.20 ч. Г.А. направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Той вървял след един от дяконите и отправял обидни и непристойни думи на висок звук в наличието на гости на храма. След това почнал да наскърбява и една от преминаващите наоколо дами. Накрая нанесъл голям брой удари с крайници по вратата на външната свещопродавница на храма и влезнал там да преспи през нощта.

На идващия ден към 10.45 ч. мъжът още веднъж направил непристойни дейности в храма, а по-късно отправил обидни думи по отношение на ръководителя на църковното настоятелство.

За действията е подаден сигнал до Софийска районна прокуратура и по случая е формирано досъдебно произвеждане. Мъжът е осъждан. Предвид престъпното му минало и опцията да извърши друго закононарушение или да се укрие, прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР