23 септември тази година ще е началото на апокалипсиса. Това

...
23 септември тази година ще е началото на апокалипсиса. Това
Коментари Харесай

Библейско пророчество: Светът свършва на 23 септември!

23 септември тази година ще е началото на апокалипсиса. Това настояват няколко фенове на теориите на конспирациите и очакващи края на света. „ Възвисяването “, което е разказано в „ Книгата Откровение “, ще качи на небето „ заслужилите “ християни, а грешниците ще бъдат оставени лице в лице с края на света.   Сега, апокалиптичната доктрина, известна като Откровение 12 Знак, предсказва, че „ Възвисяването “ скоро ще стартира с появяването на „ жена, облечена в слънцето, а под краката ѝ ще бъде луната. Тя ще има корона от 12 звезди на главата си “.

Любителите на теориите на конспирациите считат, че астрономическа класификация, включваща знаците Лъв и Дева, дружно с още няколко планети ще изпълнят пророчеството буквално.

„ Възвисяването “ би трябвало да бъде второто пришествие на Исус Христос, при което тези, „ които са живеели без грях “ ще се срещнат с Господ.
Поддръжниците на тази доктрина споделят, че дамата в пророчеството е знака дева, до момента в който короната от звезди е знака Лъв.

На 23 септември Луната ще се намира тъкмо под „ краката “ на девата, а Слънцето ще минава тъкмо през съзвездието, изпълнявайки по този метод пророчеството за „ жена, облечена в Слънцето “.

Според уеб страници, разпространяващи тази доктрина за края на света, апокалипсисът ще се случи на две елементи, като сред тях ще има седемгодишен интервал, по време на който антихриста ще унищожи човечеството.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР