23-ма души са арестувани при полицейска акция в Ботевград. При

...
23-ма души са арестувани при полицейска акция в Ботевград. При
Коментари Харесай

23-ма души са арестувани при полицейска акция в Ботевград

23-ма души са задържани при полицейска акция в Ботевград. При обиските са открити крадени движимости, 50 грама марихуана и 200 литра алкохол, заяви bTV.
Част от задържаните са престъпно проявени. Един от арестуваните се оплака от полицейско принуждение и съобщи, че ще пусне тъжба против униформените. Полицаите атакували къщата на Павлин Крумов към 6 ч. сутринта. „ Почукаха, и аз им отворих – по очи и пердах. Търсят дрога, оръжие и без причина бият”, описа той. „ Казаха, че търсят дрога, оръжие и цигари без бандерол. Видяха, че няма нищо в тази къща и се захванаха с ракията в мазето”, съобщи Цветелина.
Заради открития в къщата 200 литра алкохол без данък Павлин и Цветелина били задържани и след няколко часа освободени. Павлин акцентира, че си е извадил здравно.
От полицията отхвърлиха коментар за ареста, единствено обясниха, че акцията е рутинна и е по линия на битовата престъпност. „ Вчера са арестувани 6 проституиращи лица и трима за инспекция за осъществени закононарушения и един за определяне на идентичност, а през днешния ден са арестувани още 11 за инспекция по предходни закононарушения и двама за определяне на самоличност”, изясни Николай Симеонов, шеф на РПУ – Ботевград.
Повечето задържани още през днешния ден бяха освободени. А мъжът, който твърди, че е станал обект на полицейски произвол, споделя, че ще си търси правата в съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР