23-годишният униформен Денислав Борисов, който бе задържан за трафик на

...
23-годишният униформен Денислав Борисов, който бе задържан за трафик на
Коментари Харесай

В съда: Полицаят трафикант, заловен с 31 мигранти до Пловдив...

23-годишният еднообразен Денислав Борисов, който бе арестуван за трафик на незаконни мигранти, бе докаран в правосъдната зала с белезници. Самият той бе покрил добре лицето си с качулка, съобщи кореспондент на " Марица "  

Прокуратурата в лицето на Георги Коджаниколов изиска от магистратите да вземат най-тежката мярка против служителя на реда, а точно " задържане под стража ". Защитата на Борисов възрази и съобщи, че съответната мярка за младия мъж е " домакински арест ". Причините - той е главният асистент у дома. Помага непрекъснато на баба си и дядо си. Зарежда печките на твърдо гориво, оказва помощ на възрастния да върви, тъй като е трудноподвижен. Освен това служителят на реда има по-малък брат, който е възпитаник. Според адвокатката му, Денислав му помагал на 100 % с образованието, уроците и домашните. 

" Трябва да остане у дома. В ареста няма кой да се ангажира с неговото превъзпитание, също така няма да се изпълнят задачите на предварителната защита ", уточни отбраната на задържания еднообразен и добави, че няма никаква заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение. 

Очаквайте детайлности! 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР