23-годишният играч на американски футбол е взел на лизинг SUV

...
23-годишният играч на американски футбол е взел на лизинг SUV
Коментари Харесай

Канзас Сити Чийфс широк приемник Раши Райс се извинява за ролята си в автомобилната катастрофа, оставила четирима ранени

23-годишният състезател на американски футбол е взел на лизинг SUV Lamborghini, който съгласно полицията е карал с превишена скорост дружно с Corvette, когато колите са аварирали на North Central Expressway.

Полицията добави, че пасажерите в Lamborghini и Corvette са напуснали местопроизшествието, без да дават информация или да ревизират дали някой има потребност от здравна помощ.

Публикувайки в обществените медии през днешния ден, господин Райс сподели: „ Днес се срещнах със следователи от полицията в Далас по отношение на съботния случай.

„ Поемам цялостна отговорност за моята роля по този въпрос и ще продължа да подпомагам на нужните органи. Искрено се оправдавам на всички наранени от случая в събота. "

Говорителят на полицията в Далас Кристин Лоуман сподели пред NBC News, че следователите са разговаряли с Райс и неговите юристи. Разследването продължава и към момента се разпитват очевидци и жертви, добави тя.

Луис Рийс-Замит: Бивша...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР