23-годишната жителка на САЩ Аманда Маклафлин на практика не излиза

...
23-годишната жителка на САЩ Аманда Маклафлин на практика не излиза
Коментари Харесай

Драма: Мъчителна болест с постоянен оргазъм съсипа живота на 23-годишна жена

23-годишната жителка на Съединени американски щати Аманда Маклафлин на процедура не излиза от вкъщи си, тъй като страда от рядко заболяване – синдром на непрекъсната полова възбуденост (Persistent Sexual Arousal Syndrome, PSAS). Младата жена съвсем постоянно се намира на границата на оргазъм, написа Mirror.

Освен това заболяването на Аманда е съпроводена от болки в краката и в таза. Независимо от старанието на приятеля ѝ да облекчи страданията на девойката, половото напрежение не я напуща.

„ Целият ми живот щеше да бъде различен, в случай че го нямаше този проблем. Щях да бъда доста по-щастлива. Това че непрекъснато съм възбудена по никакъв начин не е радостно. Но моят другар в никакъв случай не ме е упрекнал за това ми състояние”, споделя Аманда.

И това е забавно: Липсата на секс разрушава организма – четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Лекари от щата Мичиган са изразили подготвеност да оказват помощ на американката да пребори заболяването. По думите на доктор Приянки Гупта, към този момент има медикаменти, които могат да облекчат страданията на Аманда, само че лекуването ще бъде дълго.

Преди лекарите да слагат тази диагноза, родителита на Аманда считали, че тя просто е побъркана на тематика секс. Сега обаче майка ѝ признава, че се усеща отговорна за тази си мисли.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР