23-годишната Андреа Иванова, която всички у нас познават като Българското

...
23-годишната Андреа Иванова, която всички у нас познават като Българското
Коментари Харесай

Българското Барби си сложи 1200 кубика силикон и се закани да...

23-годишната Андреа Иванова, която всички у нас познават като " Българското Барби ", най-накрая си направи мечтаната намеса. В началото на 2021 година тя уголеми гърдите си, като си постави общо 1200 кубика силикон.

Пластичната интервенция тя осъществя в столична клиника, а сега към момента се възвръща и носи медицински сутиен. Това обаче не я тормози да покаже " новите придобивки " в мрежата и разгласява няколко фотоси.

" След интервенцията се усещам добре. Доста е мъчително, само че това е обикновено, въпреки всичко е интервенция ", споделя скандалната българка пред trafficnews.bg.

Андреа обаче не мисли да стопира до тук, а задачата ѝ е да гони международен връх.

" Резултата, който виждам сега доста ми харесва. След известно време мисля да се подложа на втора интервенция и ще уголемя двойно бюста си. " - безапелационна е русокоската, която се слави с 22 вливки на хиалурон в устните.

Ако гърдите и бъдат увеличени с още 1200 кубика, това в действителност ще е безспорен връх освен у нас, само че и по света. Засега върха в България държат плеймейтката Джулиана Гани, която има по 986 кубика в гърда и Кристин Каменова, която се снабди с импланти от по 1000 кубика.

Бургазлийката счита, че с новите гърди и устни ще бъде още по-привлекателна и ще разсъни още по-голям интерес към себе си. Коментарите за типа ѝ обаче са много спорни.

" Хейтърските мнения в никакъв случай не са ми влияели. Не могат да ме разстроят, обиден или обидят, аз си последвам личните възгледи. " - споделя тя пред нашата медия.

БГ Барби стана на 23, посреща 2021 с обилен силиконов бюст

Момичето се прочу в целия свят и получи голям брой предложения за участия в разнообразни шоута и риалити формати. Очаква се след пандемията да замине за Съединени американски щати, където към този момент има уредени няколко участия.

Вижте трансформацията на скромната допреди 6-7 години Андреа Иванова:
 Българското Барби си постави 1200 кубика силикон и се закани да...

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР