23-годишна жена роди момиченце два часа, след като се озова

...
23-годишна жена роди момиченце два часа, след като се озова
Коментари Харесай

Млада жена откри, че е бременна два часа преди да роди

23-годишна жена роди момиченце два часа, откакто се озова в болница и откри, че е бременна, пише LadBible.

Лизи Куа, учителка по балет от Блумингтън, Илинойс, показа изумителната си история във видео в обществените мрежи, както все по-често се случва в наши дни. Младата майка изяснява по какъв начин се е озовала в незабавна помощ след неочаквани болки късно през нощта на 23 юни 2019 година.

Тя разказва болката като „ най-силните конвулсии през целия си доскорошен живот ” и помислила, че се дължи на камък в бъбреците. В това положение бъдещата родилка помолила майка си да я закара в болница.

В незабавния център пуснали проучвания за бременност преди да ѝ предпишат болкоуспокояващи медикаменти. Така 23-годишната балерина разкрила, че чака дете и даже към този момент имала разобличаване от осем сантиметра.

Два часа по-късно Лизи родила изцяло крепко и добре развито бебе с тегло 2.9 кг.

В допълнение към шокиращото изобретение, че ще става майка, тя била диагностицирана от лекарите със съществени затруднения като предлежаща плацента (патологично положение, при което част от плацентата е ситуирана по-ниско от най-ниско разположената точка на предлежащата част на плода), токсемия (наличие на токсични субстанции в кръвта) и прееклампсия (повишение на кръвното налягане и появяването на белтък в урината при дами, които са по начало с обикновено кръвно налягане – бел. ред.)

„ Имах сходни болки преди към три години ”, споделя Лизи. „ Беше мощен, парализиращ конвулсия в долната част на гърба и корема и имах възприятието, че безусловно някой ме дърпа от вътрешната страна на открито. По подигравка на ориста, точно нещо такова се е случвало с мен. ”

Тя добавя, че не е имала никакви признаци на бременност и добавя: „ Качих няколко кг, само че това единствено ми подсети, че би трябвало още веднъж да се върна към естествените си тренировки. През последните шест месеца започнах да работя повече отпреди и да гълтам извънредно огромни количества храна. ”

Сега Лизи има крепко и щастливо 11-месечно момиченце на име Уини Джун.

Източник: LadBible / Gospodari

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР