23-годишен пловдивчанин попадна в полицейския арест и получи обвинение заради

...
23-годишен пловдивчанин попадна в полицейския арест и получи обвинение заради
Коментари Харесай

23-годишен би и ограби шофьор след катастрофа в Кючука

23-годишен пловдивчанин попадна в полицейския арест и получи обвиняване поради грозна сценка, удар с пестник и обир над различен водач, след злополука в квартал Кючук Париж.

Драмата се е разиграла в понеделник на на кръстовището сред ул. „ Михалаки Георгиев “ и ул. „ Славееви гори “. Сигнал до полицията подал пострадалия лидер – 18-годишно момче, което карало лек автомобил „ Хонда “.

Пред униформените той разказал, че към 16.30 часа, на кръстовището сред неговия автомобил и лек автомобил „ Опел “ настъпила злополука с материални вреди.

Двамата младежи се скарали за това кой е отговорен. Напрежението ескалирало и по-възрастният водач нанесъл удар с пестник в лицето на момчето и му лишил 100 лв.. Веднага по-късно се качил в колата си и потеглил в незнайна посока.

Униформените незабавно се захванали със случая и организирали търсене - през вчерашния ден бил открит и арестуван причинителят. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по за обир. Законът планува наказване „ отнемане от независимост “ от три до 10 години.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР