23 години след смъртта на майка си, принц Хари продължава

...
23 години след смъртта на майка си, принц Хари продължава
Коментари Харесай

Принц Хари призна: От 3 години ходя на терапия - slava.bg

23 години след гибелта на майка си, принц Хари продължава да се бори с прочувствените последици от загубата.

На събитие в Маями Хари за пръв път призна, че от три години се подлага на психотерапия.

Именно на въпросното събитие Хари и Меган за пръв път са се появили обществено дружно, откогато напуснаха английския кралски двор. На събитието Хари е приказвал за психологичното здраве и е споделил част от прекарванията си, свързани със загубата на майка му Лейди Даяна. Когато тя умира в злополука в Париж през 1997-ма година, Хари е единствено на 12 години.

“На събитието Хари приказва за грижата за психологичното здраве и за това, че от три години се подлага на психотерапия, с цел да се опита да се оправи с контузията от детството си. Той описа и за това по какъв начин са му повлияли събитията от детските му години, за които е потърсил помощ от терапевт”, споделя свидетел, представен от Page Six.

Заради аферата на принц Чарлз и Камила, последвалата преждевременна гибел на Лейди Ди и по-късно сватбата на принца с дългогодишната му държанка, връзките на принцовете Хари и Уилям с татко им и втората им майка постоянно са били комплицирани.

Според информация, събитията са повлияли повече на по-емоционалния Хари. Това е и част от повода той да се изолира от брат си и останалата част от семейството в последните години, написа Missbloom.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР