22-ят слънчев ден е свързан със свободния избор, движение във

...
22-ят слънчев ден е свързан със свободния избор, движение във
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди, че днес ще се изправим пред страшна дилема!

22-ят безоблачен ден е обвързван със свободния избор, придвижване във времето и пространството. Добре е в този момент да се направи избор на пътя. Това е ден на непредвидените и неочаквани промени, само че да не се внася безпорядък, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Много неща можете да измените към по-добро. Препоръчва се да се подхващат внезапни промени в живота. Например ненадейно прекосяване на друга работа, да си промените прическата. Нищо не би трябвало да се възнамерява авансово и да се работи по прелиминарен сюжет. Действайте по вътрешен глас! Вслушвайте се във вътрешния си глас! Неподходящо е за начало на нови каузи “, предизвестява астрологът, написа Блиц.

„ Необходимо е да се освобождавате от всичко излишно. Благоприятно е за странствуване, нови контакти и нови запознанства. Не се предлага да стоите в къщи и нищо да не вършиме. Бъдете повече измежду хората на открито! Направете пауза и малко си отдъхнете – дано вятърът проветри мозъка ви! Проявявайте достойнство, чест и достолепие! Помагайте на другари и близки! Хубав ден е за посетители. Не избягвайте съпружеските прегръдки. Отдайте се на любовта. Не подписвайте значими документи. Можете да се подстригвате и да режете ноктите си “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ В този ден не би трябвало да се гладува. Да се яде повече! Храната би трябвало да е лека и вегетарианска. Пийте повече чай. Подходящо за разнообразни салати, закуски. От алкохола се предлага бяло вино, бира. Да се заобикаля месо, изключително хрущяли и кокали “, поучава астрологът.

„ За предпочитане са неярките и размити цветове в облеклото. Избягвайте всички пъстри цветове, изключително алено и оранжево “, прибавя тя.

„ Сънищата са оракулски и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате голям брой сънища – знак за удобни промени в живота. Да сънувате огън – знак за помощ и триумф. Да сънувате дърво в гората – знак за ново запознанство и застъпничество. Да се къпете във вода или да сънувате вода е неприятен знак. Дъжд – знак за излекуване и отбрана. Да усетите полъха напразно, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и застъпничество свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за срам и разкритие “, прибавя Ивелина Пенчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР