22 лунен ден от 01:48 часа на 6 юни до

...
22 лунен ден от 01:48 часа на 6 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 6 юни 2017 година

22 лунен ден от 01:48 часа на 6 юни до 02:17 часа на 7 юни

Денят е обвързван с непоколебимост, резистентност, със знанията, книгите, архива и Информационното поле. Това е интервал на мъдрост, приемане на трайно познание и просвета. Всички познания се получават елементарно и елементарно се усвояват.

Освен това, е ден за реализиране на цели от индивида, а също за осъзнаване на своите корени. В този ден се изисква цялостно концентриране върху най-важния за вас проблем и търсене на нужните източници на познания за неговото решение – основните условия за творчество.

В този вълшебен ден са изключително мощни умствените качества на индивида и неговата вътрешен глас. Вие можете да научите нови неща за себе си и за света. На вас може да ви се открие скрито познание, могат да ви дойдат в главата нови хрумвания и свежи истински решения на запуснати проблеми. Решавайте проблемите, постигайте своите цели при помощта на полученото познание.

Но помнете, че знанията може да се употребяват единствено за богатство, другояче ще се извърнат против вас.

Днес, денят ще бъде още веднъж като вчерашния – прочувствен, прочувствен, комплициран на моменти, каращ ни да се усещаме ненаясно със себе си и слуващото се към нас. Ще бъдем подложени на доста по-добра сила и хармонични аспекти, само че на моменти, е допустимо да се усещаме комплицирани.

В същото време ще имате и нужните сили да се справите с нужните задания. Това ще ви помогне извънредно доста, за в бъдеще, и за осъществяване на вашите цели и проекти. Тези ваши стъпки, които ще предприемете през днешния ден, ще ви дадат едни неповторими резултати.

През този ден да не се пият доста течности, уязвима е кожата. Повишава се опцията от алергични прояви.

Да не се вършат интервенции на сетивните органи, на черния дроб и краката.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР