22-годишната Симай Расимоглу стана носителка на титлата „Мис Турция“ за

...
22-годишната Симай Расимоглу стана носителка на титлата „Мис Турция“ за
Коментари Харесай

Дъщеря на български изселници стана Мис Турция

22-годишната Симай Расимоглу стана носителка на купата „ Мис Турция “ за 2019 година.

Финалът на надпреварата се организира в сряда вечерта в Истанбул. „ Много съм щастлива и горда, че ще показва страната си пред света “, сподели след спечелването на купата новата „ Мис Турция “.

Красавицата Симай е щерка на изселническо семейство от България. Родителите на Симай, която е родом от Истанбул, са от Кърджалийско, като татко й е от гр. Джебел, а майката – Момчилград.

Симай Расимоглу е първата победителка от имигрантско семейство. Тя съумя да пребори конкуренцията и да завоюва купата измежду 20 хубавици от цяла Турция.

„ Мис Турция “ 2019 е висока 188 см и тежи 57 кг. Прави усещане, че тя е най-високата „ Мис Турция “ печелила в миналото купата.

Тя е приключила „ Архитектурна реституция “ в университета „ Улудаг “ в Бурса.
В профила си във Facebook новата „ Мис Турция “ Симай Расимоглу е разгласила своя фотография от Момчилград – родния град на родителите й.

Симай ще показа Турция на състезанието „ Мис Свят “, който ще се организира в Англия.

Симай Расимоглу живее в Истанбул и работи в частна компания, като вътрешен дизайнер, пишат турските медии. Тя не пропуща да означи, че постоянно е обвързана с изкуството. Сред своите цели хубавицата си е сложила да се доразвие в своята област и да приключи второ висше. Сред другите цели на Симай са да открие учебно заведение за изкуства за дребни деца.

В своята профил във Facebook новата „ Мис Турция “ не е не запомнила и България. Симай Расимоглу е разгласила своя фотография от Момчилград – родния град на родителите й.

Източник: Оbzornews.bg

Снимка: Официален профил в Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР