22-годишната съпруга на Венсан Касел скоро ще стане майка за

...
22-годишната съпруга на Венсан Касел скоро ще стане майка за
Коментари Харесай

Горещи СНИМКИ на бременната Тина Кунаки

22-годишната брачна половинка на Венсан Касел скоро ще стане майка за пръв път. Това обаче не пречи на моделката да води деен обществен живот. В края на февруари тя посети шоуто на Jacquemus и Tommy Hilfiger в Париж, а неотдавна взе присъединяване в фотосесия за френското списание Photo.

Звездата разгласява куп фотоси и видео в своя Instagram профил. Скандалното в тази ситуация е че Тина Кунаки реши да се снима гола и в напреднала бременност.

И други известни дами са се снимали голи. Това направи и известната тенисистка Серина Уилямс, както и Наоми Кембъл.

За сесията на Тина гримьор бе Харолд Джеймс, който беше виновен за грима и прическата й, а фотограф беше Виктор Сантяго.

Неотдавна стана известно, че Тина е определена за рекламно лице на марката Етам, която ще бъде пусната в продажба на 7 май. В тази връзка тя даде изявление за френското издание и приказва за това по какъв начин приема на себе си.

„ Жената, която постоянно ме е въодушевява е майка ми. Тя постоянно наподобява спокойна, като че ли нищо не може да я разклати. Винаги излиза добре облечена с нас. Тя ме научи на най-важното - да одобрявам себе си такава каквато съм. С всичките си характерности и несходства с другите. Модните трендове се трансформират всеки сезон, младостта минава, само че вечно остава щастливата усмивка на една удовлетворена жена... Това не е ли най-важното нещо - да обичаш и цениш себе си? ”, съобщи Тина.

jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР