217-сантиметровият национал на Русия и олимпийски шампион със Сборная Дмитрий

...
217-сантиметровият национал на Русия и олимпийски шампион със Сборная Дмитрий
Коментари Харесай

Дмитрий Мусерский: Никога не съм взимал допинг! Не се нуждая от победа на всяка цена

217-сантиметровият национал на Русия и олимпийски първенец със " Сборная " Дмитрий Мусерский взе отношение в обществената мрежа по наболялата тематика с допинга, като съобщи, че в никакъв случай не е имал потребност от неразрешени стимуланти.

" Принуден съм да призная... взех дрога... " Тези думи принадлежат на Ланс Армстронг, най-големият играч по колоездене в света. Удивително, само че ще би трябвало да съжалява и да се извинява за дейностите си до края на живота си. А историята както знаете не се трансформира.”
View this post on Instagram
«Вынужден сознаться... Я принимал допинг...» Эти слова принадлежат Лэнсу Армстронгу, величайшему велосипедисту планеты. Удивительно, само че ему теперь придётся сожалеть и извиняться за свои дейности всю оставшуюся жизнь. А историю, по какъв начин все мы знаем, уже не изменить, по какъв начин бы ты не убивался. Лично я никогда не принимал допинг. Мне важнее личностный рост и развиване по какъв начин игрока. Мне не нужна победа любой ценой. Мне значимо оставаться честным перед собой, своей совестью и болельщиками. Я не хочу ни о чём жалеть в своей жизни. Что для вас важнее: быть честным перед собой, само че иногда проигрывать или всё же победа любой ценой? Ответ пишите в комментариях. Очень забавно почитать. @dmitriy_muserskiy

A post shared by ВОЛЕЙБОЛ•МОТИВАЦИЯ•СПОРТ (@dmitriy_muserskiy) on Apr 27, 2019 at 1:00am PDT

“Лично аз в никакъв случай не съм приемал допинг. Интересувам се повече от персоналния си напредък и развиване като състезател. Не се нуждая от победа непременно. За мен е значимо да бъда почтен със себе си, със съвестта си и с почитателите си. Не желая да скърбя за нещо в живота си ”, написа Мусерский на своята страница в Instagram.
View this post on Instagram
Спасибо @epic.volley за подборку.

A post shared by ВОЛЕЙБОЛ•МОТИВАЦИЯ•СПОРТ (@dmitriy_muserskiy) on Apr 25, 2019 at 7:37am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР