21-годишното момче прекарвал ваканциите при баба и дядо в полите

...
21-годишното момче прекарвал ваканциите при баба и дядо в полите
Коментари Харесай

Убитият жестоко Ангел израснал в Малко Търново, утре бият камбаната в негова памет

21-годишното момче прекарвал ваканциите при баба и дядо в полите на Странджа, семейство Паралиеви скърби за внука си. Убитият грубо Ангел Здравков в Пазарджик е израснал в Малко Търново. Утре, в 12 часа, камбанен звън ще огласи града в памет на неизживяната му младост и погубена душа. Ангел прекарвал ваканциите при баба и дядо в полите на Странджа. Семейство Паралиеви скърби за внука си, а цяло Малко Търново плаче за него.

Местните помнят Ангел по какъв начин бягал из дворовете на къщите и дружно с другите деца играели до късно вечер на площадките.

Припомняме, че 21-годишният Ангел Здравков живее със фамилията си в Пазарджик. Преди към седмица се срещнал с красива ученичка, любовта сред тях пламнала съвсем незабавно. Бившият другар на момичето – 18-годишният Никола Райчев обаче не съумял да се образци, че обичаната му към този момент е част от живота на различен мъж. Никола бил решен да си я върне и отишъл да държи сметка на Ангел.

В петък вечерта Ангел е бил намушкан с нож пред очите на приятелката си. Нападението е станало след сдърпване на улицата с Никола. След убийството Никола е избягал с персоналния си автомобил и се е укрил.

Заподозреният за убийството 18-годишен Никола Райчев на този стадий отказвал да дава пояснения. Той е бил арестуван след денонощие търсене от полицията на централната жп гара в София. Той е възпитаник в Механотехникума в Пазарджик, само че преди година е прекъснал образованието си.

От прокуратурата оповестиха, че още преди 2 години, когато е бил малолетен, в полицията е била постъпила тъжба от някогашната му тогава другарка, че незаконно е била лишена от независимост от него, както и че той й е нанесъл лека телесна щета, само че заради липсва на доказателства тогава делото е било прекъснато. Родителите на убития Ангел упорстват за най-тежкото наказване.

„ Преди седмица синът ми се срещна с някакво момиче. Казват, че това е повода за гибелта. Неговият палач е пристигнал. Сдърпали са се, тръгнал си е, само че след 10 метра го е настигнал и намушкал в гърба, а след това и в корема. Вероятно се е обърнал. Единият от ударите е бил гибелен “, изяснява бащата на Ангел – Недялко.

Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР