21-годишно момче се е удавило по нелеп начин край Стария

...
21-годишно момче се е удавило по нелеп начин край Стария
Коментари Харесай

Мор по морето! Младо момче загина след скок от скалите в Стария Несебър, унгарка се прости с живота на нощно къпане в Поморие

21-годишно момче се е удавило по безразсъден метод край Стария град в Несебър. Инцидентът е станал към 18 часа през вчерашния ден, оповестяват от бургаската полиция.  Младежът отишъл край вълнолома дружно с майка си, качил се на скалте и скочил в морето, очевидно, тъй като е считал, че е добър плувец.

Така обаче и не изплувал. Майка му се обадила на Пожарна сигурност и гражданска отбрана. Няколко часа водолази са търсили 21-годишния юноша от Ловеч, само че по този начин и не са го разкрили.

От полицията в морския град оповестяват и за случая с младата задгранична туристка, която се удави в Поморие след нощно къпане.
Сигналът е получен към 1.50 часа тази заран и към мястото са изпратени полицейски чиновници и екип на Районна работа „ Пожарна сигурност и отбрана на населението” - Поморие, които разкрили тялото на 28-годишна унгарска туристка с букви Г.Н., отседнала в поморийския хотел „ Гардения Палас”.

Тялото на Г.Н. е откарано в „ Съдебна медицина” при УМБАЛ - Бургас за аутопсия. Работата по случая продължава.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР