21-годишният Кристиян Димитров от Дупница, който се хвърли от 7-ия

...
21-годишният Кристиян Димитров от Дупница, който се хвърли от 7-ия
Коментари Харесай

Млад мъж от Дупница загина след скок от 7-ия етаж

21-годишният Кристиян Димитров от Дупница, който се хвърли от 7-ия етаж на блока си и почина на място, е оставил предсмъртно писмо, разкрива struma.bg.

Трагичният случай станал през вчерашния ден сутринта. Минувачи видели безжизненото тяло на младежа и позвънили на тел. 112. На място незабавно пристигнали криминалисти от РУ-Дупница и екип на Спешен център. Медиците единствено установили гибелта на Димитров - при рухването на земята той е получил тежки политравми, които са несъвместими с живота.

Криминалисти проверяват повода за трагичния случай. При първичния оглед се открило, че няма упражнено принуждение. Тялото на Кристиян Димитров е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Загиналият е наследник на пожарникар, само че живеел при баба си в блока в жк " Дупница ".

Във съдбовния ден Димитров е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, само че не се появил. " Кристиян беше най-хубавият ми служащ, дори му усилих заплатата неотдавна. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да чества с другари. Беше мирен и трудолюбив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с другар. Потресен съм от случилото се. Не мога да допускам. Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем ", показа шокираният притежател на дюнера - сириецът Рамзи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР